Det var for en god del år siden, at Risør Radio fortsatt var på lufta. Programlederen hadde tatt på seg rollen som orakel, og ba lytterne ringe inn med sine spørsmål uansett hva slags tema det var.

Telefonen i studio ringte umiddelbart, og programlederen la samtalen rett på lufta.

– Hei hvem har vi på tråden og hva lurer du på?

Svaret kom umiddelbart.

– Jeg er en mann på 37 år fra Akland som er lykkelig gift med min deilige kone og vi har 2 barn. Den seneste tid har min kone kjøpt mange nye klær og hun har også begynt å gå mye ut alene. Når jeg spør hvem hun er sammen med svarer hun alltid at det ikke er noen jeg kjenner.I forgårs ringte hennes mobiltelefon og da jeg skulle ta den freste hun at jeg aldri skulle røre hennes mobil. Hver torsdag når hun kommer hjem blir hun alltid satt av litt nede i veien. Så sist torsdag besluttet jeg meg for å finne ut hvem som kjørte henne hjem, så jeg gikk ut i innkjørselen og gjemte meg bak min BMW. Da så jeg til min forskrekkelse at den lekker litt olje. Nå er mitt spørsmål: Er det normalt en BMW 520 lekker olje når den kun har kjørt 30 000 km?