Tre barske MC-karer fra Gjerstad hadde vært ute på veien hele dagen, og fant ut at de skulle ta en tur innom Lyngrillen før de avsluttet. Der satt det en lastebilsjåfør som nettopp hadde bestilt en kaffe, hamburger og et stykke eplepai.

Tøffe som de var, fant de tre gjersdølene ut at de skulle tulle med lastebilsjåføren. Så førstemann tok kaffen hans og drakk opp. Nestemann tok hamburgeren og spiste den, mens sistemann stapet i seg eplepaien.

Lastebilsjåføren, som var både liten og i mindretall, betalt for det han hadde bestilt og gikk. Lederen av den lille MC-gjengen klarte ikke å dy seg.

– Han var ikke særlig tøff som ikke sa imot oss når vi forsynte oss engang.

Nei, det har du rett i, sa ekspiditøren på Lyngrillen, før hun fortsatte. – Og ikke er han særlig flink til å kjøre lastebil heller, for han rygget over tre motorsykler når han skulle kjøre ut fra parkeringsplassen.