To kamerater bosatt i sentrum av Risør fant ut at de skulle ta seg en fredagspils på Hukken. Etter at den første pilsen var drukket, fant de like godt ut at de skulle fortsette kvelden på samme sted.

Etter mange glass sa den ene mannen til den andre.

– Klokken har visst passert ett, så jeg tror jeg skal finne veien hjem.

– Er den så mye? Pokker også! Når får jeg bråk med kjerringa. Uansett hvor stille jeg løser meg inn, kler av meg på badet og forsøker å smyge meg inn på soverommet, så tenner hun lyset og skjeller meg ut når jeg kommer hjem så sent.

Den andre mannen så på ham og sa.

– Du gjør det helt feil. Når jeg kommer hjem bråker jeg litt ekstra med døra, synger meg opp trappa til soverommet og slår opp døren mens jeg sier at nå har jeg jammen lyst til å krype inn til deg å ha det litt gøy. Da later hun som hun sover, og jeg slipper kjeft.