Steinar fra Risør hadde kjøpt billett til semifinale i cupen på Sør Arena, hvor Start tok i mot Rosenborg. Vel nede i Kristiansand fant han plassen sin, som var helt bakerst i et hjørne, og tingene ble ikke bedre av at de satt foran ham var av god høyde og skjermet godt for banen.

Et stykke ute i kampen, så han at det nede ved reklameskiltet satt en gammel mann, og at plassen ved siden av ham sto tom. Dette var gode plasser for å se semifinalen, så Steinar tok mot til seg og gikk ned til mannen.

– Unnskyld, men er det ledig så jeg kan sitte her?

– Ja, ja bare sitt. I 30 år har kona og jeg gått sammen på alle Start-kampene, men nå har hun gått bort så jeg må gå alene. Siden vi hadde sesongkort sammen, er setet ledig, svarte den gamle mannen.

Steinar følte seg litt ille til mot, og klarte ikke la være å spørre.

– Men, har du ingen barn eller barnebarn som vil være med deg på fotballkamp da?

– Joda, men de er alle i begravelsen.