Anne og Turid ville holde venners venner fest på rådhuset i Risør, og fant etter å ha tenkt seg lenge om at det skulle være et kostymeparty. Innbydelse ble sendt ut gjennom Facebook, og snart var tallet som ville delta passert 100 og rådhuset bestilt.

På selve festkvelden dukket den ene etter den andre opp i fantasifulle kostymer. Likevel vekte det mer enn oppsikt da den smellvakre Kristine dukket opp i lokalet helt uten klær. Som den gode vertinne fant Turid ut at hun nesten måtte høre hva dette var for noe, og gikk bort til den nakne kvinnen.

– Hei Kristin! Hva er det du skal forestille?

– Ser du ikke det, spurte Kristin tilbake. Jeg kommer utkledd som Adam.

– Men, det kan da ikke stemme. Du har jo ingen penis, sa Turid med en konstaterende stemme.

– Det regner jeg med ordner seg i løpet av kvelden, svarte Kristin.