En meget trist mann sitter på Peterhead i Risør med et drinkglass foran seg da en av byen bøller kommer inn. Han ser på den triste mannen, før han går bort og rapper drinken og styrter den ned i en slurk. Dette får den triste mannen til å begynne å gråte, og bølla for et snev av dårlig samvittighet.

– Jeg hater å se en mann gråte, og skulle bare tulle litt med deg. Se her, jeg skal kjøpe en ny drink til deg.

Den triste mannen ser opp, tørker vekk tårene og sier:

– Det er ikke det, men jeg har hatt den dårligste dagen i mitt liv. Først forsov jeg meg slik at jeg ikke rakk jobben i Arendal. Det gjorde sjefen så sur at han ga meg sparken. Da jeg kom ut viste det seg at noen i mellomtiden hadde stjålet bilen min, og politivakta i Arendal sa de ikke kunne gjøre noe med saken. Dermed må jeg ta drosje hjem, og da jeg kommer hjem viser det seg at jeg har lagt igjen lommebok og mobil i drosja, som selvsagt allerede hadde dratt. Da jeg så kom inn i huset fant jeg kona mi i seng med min beste venn. Og som det ikke var nok, når jeg til slutt greier å ta mot til meg å putte gift i glasset mitt for å ta selvmord, kommer du og drikker opp det hele foran øynene på meg…