Et eldre ektepar fra Froland blir stoppet for å ha kjørt for fort i en politikontroll i Kristiansand. En politibetjent fra byen kommer bort til bilen, og forklarer gjennom det åpne vinduet til den kvinnelige sjåføren at hun har kjørt for fort.

Hun ser på ektemannen og spør: «Hva sa han?»

«Han sier du har kjørt for fort», svarer ektemannen.

Politimannen fortsetter samtalen med å spørre etter kvinnens førerkort, og kvinnen spør igjen mannen om hva som blir sagt.

«Du må levere førerkortet til ham», sier ektemannen.

Da politimannen får førerkortet og får sjekket bakgrunnsdata over sambandet, kommer han tilbake til bilen og sier: «Du kommer fra hjembygda mi du. Der hadde jeg min værste seksuelle opplevelse noen sinne», sier han med et smil.

Kvinnen ser bort til ektemannen nok en gang, og han sier klart og tydelig: «Han kjenner deg fra før av»!