Thomas hadde gjennom mange år lidd av kronisk hodepine, og var sendt til spesialister i Kristiansand for å få hjelp med plagene. De undersøkte ham nøye, og kom til følgende konklusjon:

– Vi kan hjelpe deg, men det betyr samtidig at vi må operere vekk testiklene dine.

Thomas tenkte seg grundig om, men fant ut at han kunne ikke leve med kronisk hodepine resten av livet, og gikk med på operasjon.

Etter inngrepet var hopdepinen som blåst vekk, og Thomas var så fornøyd at han ville feire med å kjøpe seg nye klær. Han gikk derfor inn til Sønnik, som er kjent for sin gode og personlige service.

– Størrelse 52, sa ekspeditøren da Thomas hadde funnet jakketypen han ville ha. Og sant nok, jakka satt som støpt. Når det gjaldt skjorta, skjedde det samme igjen. – Størrelse C56, sa ekspeditøren, og nok en gang passet plagget perfekt.

Nå gjensto det kun en bukse, og ekspeditøren målte Thomas med øynene og sa:

– Large, det vil si 34 i både vidde og lengde.

– Visst nok var det imponerende med jakka og skjorta, men med buksa tok du feil. Jeg har brukt medium i bukser i 18 år.

– Jeg holder på mitt, sa ekspeditøren. – For om du bruker medium i busker vil testiklene dine presse opp mot ryggraden å gi deg en forferdelig hodepine!

 

Støtt driften av humorsentralen.no. Ved å trykke på en reklame inne på siden de gangene du finner en vits morsom, gir du oss et grunnlag til å finne enda flere gode historier å dele.