Einar fra Tvedestrand hadde gjennomgått en ansiktsløftning, og da bandasjene var tatt av var han storfornøyd med resultatet. På vei hjem måtte han ta bussen på grunn av bedøvelsen, og han klarte ikke la være å spørre bussjåføren hvor gammel han trodde han var.

– Tja, jeg vil tippe 35 år, sa bussjåføren.

– Nei jeg er faktisk 47, svarte Einar.

I Arendal var det en pause før bussen skulle videre til Tvedestrand, og Einar benyttet anledningen til å gå på McDonalds. Nok en gang måtte han spørre, og denne gangen jenta som tok bestillingen.

– Jeg vil tro i slutten av 20-årene, sa jenta, og Einar ble bare mer og mer fornøyd.

Nei, jeg er faktisk 47 år, fortalte han jenta.

I bussen de siste milene til Tvedestrand var det bare Einar og en dame i 80-årene ombord. Og Einar spurte igjen, men fikk et litt uvanlig svar.

– Jeg har faktisk en sikker måte å finne ut av det på. Om jeg for lov å ta hånda mi ned i buksene din og leke litt med junior i fem minutter, skal jeg greie å si akkurat hvor gammel du er.

Dette skjønte ikke tvedestrandsmannen hvordan skulle være mulig, så han så seg rundt i bussen, og siden det bare var de to som var passasjerer gikk han med på forespørselen og satte seg ved siden av damen.

Etter nøyaktig fem minutter dra hun fornøyd hånden opp og sier:

– Jeg er helt sikker på at du er 47 år, sa den gamle damen.

– Hva? Og det fant du ut av å leke med junior?

– Nei, sa damen da, like fornøyd. Jeg sto bak deg i køen på McDonalds.

———————————–

Støtt driften av humorsentralen.no. Ved å trykke på en reklame inne på siden de gangene du finner en vits morsom, gir du oss et grunnlag til å finne enda flere gode historier å dele.