En gjeng med golfspillere var samlet i garderoben på Nes Verk i Tvedestrand da en mobiltelefon ringer. En av spillerne tar mobilen og svarer mens den er i høytalermodus, slik at alle kan høre samtalen.
– Hei kjære, det er meg. Er du i golfklubben, sier en kvinnestemme spørrende.
– Ja, svarer mannen.
– Du skjønner, jeg står i en butikk i Arendal og har funnet en skjønn lærjakke. Den koster bare 11 000 kroner, er det OK at jeg kjøper den?
– Ja da, naturligvis, hvis du liker den så godt, så…
– Siden jeg har deg der, så var jeg også innom Mercedes for å hente bilen. De hadde akkurat fått inn 2016-modellen, og de hadde en kjempestilig sort. akkurat en sånn jeg alltid har ønsket meg. Den kostet litt over to millioner, men jeg har veldig lyst på den.
– OK, så kjøp den da, men til den prisen må du få med vinterdekk !
– Tusen takk, kjære. Du er nå søt og. Så var det bare en ting til. Det huset vi så på i fjor er til salgs igjen til ti millioner.
– Tilby dem 9,5 millioner, det vil de nok akseptere, og om det ikke går så sier vi ja til å betale ti millioner.
– Du er den beste. Kos deg på golfbanen, og jeg elsker deg!
– Elsker deg også, sier mannen og legger på.
De andre i garderoben stirrer i ærefrykt på mannen som glatt hadde brukt over 12 millioner kroner i løpet av en telefonsamtale, helt til han sier:
– Det var en interessant samtale. Er det noen av dere som vet hvem som eier denne telefonen?