Støtt driften av humorsentralen.no. Ved å trykke på en reklame inne på siden de gangene du finner en vits morsom, gir du oss et grunnlag til å finne enda flere gode historier å dele. Her er dagens historie:

Et par i 70-årsaldern fra Grimstad, satt og så TV en helt vanlig fredagskveld da gubben i huset fant ut han skulle spøke litt med kona:

– For 50 år siden hadde vi en knøtt liten leilighet, en ussel bil, vi sov på en madrass på gulvet og så TV på en liten svart/hvitt-skjerm. Men, hver kveld fikk jeg gå til køys med ei heit jente på rundt 20.

Etter en liten pause fortsatte han:

– Nå har jeg et hus til 13 millioner, en Tesla el-bil av dyreste modell, en Kontinentalseng av beste klasse og en TV som dekker hele veggen med farger. Men, nå må jeg gå til sengs med ei bestemor på 70. Sånn jeg ser det henger du etter i utviklingen her.

Svaret han fikk fra kona var ikke helt som forventet, for hun repliserte direkte:

– Om du finner ei jente på 20 år for å erstatte meg, skal jeg personlig sørge for at du får bo i en liten leilighet, ha en ussel bil, sove på madrass på gulvet og se på svart/hvitt-TV så lenge du lever.

Mer ble det ikke sagt om den saken.