humor-klikkDen 16 år gamle datteren i huset kom hjem og fortalte sine foreldre at hun var gravid. Faren ble rasende, og forlangte å få treffe slyngelen som hadde gjort hans datter gravid.

Datteren tar en telefonsamtale, og en halvtime senere ruller det en splitter ny Ferrari inn oppkjørslen. Ut av bilen stiger en velkledd mann som ringer på døren og blir invitert inn.

 

– God dag! Din datter har informert meg om problemet, men jeg kan av vanskelige familiære utfordringer ikke gifte meg med henne. Jeg er imidlertid villig til å ta ansvaret for mine handlinger, sier mannen.

Faren i huset ser med et olmt blikk på mannen, men lar ham få fortsette.

– Om hun føder en jente skal jeg gi henne tre av mine butikker, en av mine flotte eneboliger på beste vestkant, en hytte i Risør, samt en bankkonto til de begge på tre millioner kroner hver.

Etter en kort pustepause, fortsetter han:

– Om hun føder en gutt skal hun få en av mine mest lønnsomme fabrikker, det samme huset og hytta samt penger på to kontoer. Og om hun føder tvillinger skal de få hver sin fabrikk, hver sin leilighet og penger på konto.

Nok en gang trekker mannen pusten før han fortsetter:

– Og skulle, Gud forby det, noe skje som gjør at hun mister barnet, da…

I det øyeblikket avbryter faren ham og legger en hånd på skulderen til mannen:

– I så fall så gjør du henne gravid en gang til!!!