humor-klikkRaymond hadde truffet kvinnen i sitt liv, og etter et år sammen tok han mot til seg og fridde. Jeanette svaret ja, og de to fortalte lykkelig resten av familien om sine planer. Dette innebar samtidig at Raymond traff sine kommende svigerforeldre for første gang.

Av en eller annen grunn oppfattet Raymond det som at svigermor flørtet med ham, noe han ikke visste hvordan han skulle reagere på. For selv om Jeanette var hans store kjærlighet, måtte han innrømme at svigermor var en flott dame.

Bedre ble det ikke da han to uker senere fikk en telefon fra svigermor som spurte om han kunne komme hjem til dem, da hun hadde noe hun ville snakke med ham om.

Raymond kastet seg i bilen og kjørte over. Vel framme satte svigermor seg ved siden av Raymond i sofaen og hvisket:

– Raymond, fra første gang jeg så deg har jeg hatt lyst på deg. Jeg koker av begjør, men innser at du nå skal gifte deg med min datter. Derfor spør jeg deg om du ikke kunne tenke deg å elske med meg en eneste gang før dere er gift. Jeg lover deg den beste opplevelsen du noen gang har hatt.

Raymond merket han ble varm i hele kroppen, og fikk ikke fram et eneste ord. Satt virkelig denne flotte kvinnen og bød seg fram for ham? Det ble svigermor som fortsatte samtalen.

svigermor– Nå går jeg opp på soverommet og kler av meg, så kan du komme etter og vise deg som den mannen jeg tror du er.

Med dette gikk svigermoren, og Raymond satt en stund og tenkte. Deretter reiste han seg opp og gikk besluttsomt mot utgangsdøren. Da han åpnet døren, sto den kommende svigerfaren på utsiden med tårer i øynene.

– Jeg er så glad for at du besto vår lille test. Du er virkelig den rette mannen for vår datter, sa han.

Raymond på sin side takk sin skaper for at han alltid oppbevarte kondomene i bilen.