Heidi hadde vært på Hukken til langt på natt, og kom hjem midt på natten til huset på Kamperhaug. Hun hadde tatt noen glass sammen med sine nærmeste venner, og hadde drukket vekk det meste av vurderingsevne.

Da hun kom hjem åpnet hun stille døren til soverommet. Men, under dyna så hun fire bein titte frem i stedet for to. I fullt sine strakk hun seg etter et balltre og begynte å slå på dyna så hardt hun kunne. Livsgnisten forsvant raskt fra paret i sengen, og Heidi tenkte som så at selv om hun nå måtte i fengsel for drap, så var det verdt det. Hun og mannen hadde tross alt vært gift i over 20 år.

Letter oppskaket gikk hun ut på kjøkkenet for å ta seg en sterk drink, og der ser hun til sin forfjamselse at ektemannen sitter og leser i et magasin.

«Hei kjære!» sa han med et stort smil. «Foreldrene dine har kommet på besøk. Så jeg lot dem bo på vårt soverom»