Under en vandretur til Vakthusheia, gikk en ung mann og sparket borti alt han så langs stien. Det hadde seg slik at han plutselig sparket borti en gammel oljelampe, og ut av oljelampen kom det en ånd.

– Reglene er klare, siden du befridde meg fra oljelampen er jeg nødt til å innfri tre ønsker. Men, siden du behandlet lampen så stygt med å sparke den, kommer jeg til å gi den personen du hater mest, sjefen din på jobben, det dobbelte, sa mannen.

Den unge mannen tenkte seg ikke lenge om på det første ønsket.

– Jeg har alltid ønsket at jeg hadde veldig mange penger, sa han, og vips sto det en sekk med 200 millioner kroner ved siden an ham. Samtidig gikk det 400 millioner kroner inn på sjefens bankkonto.

– Mitt andre ønske er den nyeste Teslaen med alt av tilleggsutstyr.

Nok en gang ordnet ånden ønsket, og den flotteste el-bilen du kan tenke deg sto hjemme på mannens gårdsplass. Samtidig sto det to slike biler utenfor garasjen hos sjefen.

Nå hadde mannen kun et ønske igjen, og det kom like raskt som de to første.

– Når det gjelder det tredje ønsket har jeg alltid hatt lyst til å donere bort en av min lunger…