Anne i Oterlia var lei av mannen, men visste ikke hvordan hun skulle komme seg ut av ekteskapet med mest mulig verdier, så da lille Ole kom og betrodde seg, så hun en mulighet.

– I går når du var borte, kom nabojenta over på besøk til pappa. Først satt de og drakk vin i stua, før pappa tok av henne alle klærne og la seg opp henne. Og…

– Stopp, stopp, stopp, sa Anne til lille Ole. Dette skal pappa og vår foreldre høre, så i kveld skal du fortelle alt som det var.

For Anne tenkte at om alle deres foreldre fikk høre om dette, da ville nok mannen tusle slukøret avgårde, mens hun beholdt verdiene. Så, hun invitere både sine egne og mannen sine foreldre til kaffe på kvelden, og ikke før hadde hun skjenket opp drikke både til sin mann og generasjonen over, så ba hun lille Ole fortelle hva han hadde sett dagen før.

– Jo, i går kom nabojenta over på besøk til pappa. Først satt de og drakk vin i stua, før pappa tok av henne alle klærne og la seg opp henne. Og så gjorde de sånn som du onkel Petter pleier å gjøre når pappa er ute og reiser, sa lille Ole.