Svein og kona var glad i å spille golf, og tok ofte turen fra Risør til banen på Nes Verk i Tvedestrand for en runde. Denne søndagen i juli var ikke noe unntak, men med regnværet ble spilleforholdene vanskelige. Det gikk spesielt ut over konas spill, og den ene ballen etter den andre havnet utenfor banen.

På et av hullene helt innerst på runden gikk det helt galt. Ballen forsvant ut til venstre og havnet inne på et inngjerdet område. Mannen syntes synd på kona, og klatret over gjerdet for å lete etter ballen. Etter en stund så han noe hvitt da en av kuene viftet med halen, og joda, da Svein tok en nærmere titt satt ballen fast i rompa på kua.

Svein greide ikke å holde seg, og ropte lattermildt på kona:

– Kom hit, dette må du bare se.

Da kona hadde klatret over samme gjerde og kom bort til mannen, løftet Svein på halen til kua og spurte:

– Ligner ikke denne på din?

Det Svein ikke hadde fått med seg var at ballen hadde falt ut igjen, og han ligger fortsatt til overvåkning på sykehuset i Arendal.