Kjære support!

I fjor oppgraderte jeg fra Kjæreste 7.0 til Kone 1.0, og la umiddelbart merke til at det nye programmet krevde at jeg installerte Barn 1.1, 1.2 og 1.3. Det tok lang tid og mye ressurser, og sto ikke omtalt i produktspesifikasjonene for Kone 1.0.

I tillegg installerte Kone 1.0 seg over alle andre programmer, og dukker opp hver gang jeg starter datamaskinen for å overvåke alle mine aktiviteter.

Gamle program slik som Pokeraften 7.4, Guttetur på byen 3.1 og Fotballaften 5.0 virker ikke mer. Når jeg prøver å kjøre dem, får jeg meldingen: «Du har utført en ulovlig handling. Steng alle program som ikke understøttes av Kone 1.0.

Det er umulig for meg å holde Kone 1.0 i bakgrunnen mens jeg forsøker å bruke mine yndlingsprogram, og jeg overveier å gå tilbake til Kjæreste 7.0. Problemet er bare at jeg ikke klarer å avinstallere Kone 1.0.

Kan dere hjelpe meg?

Med vennlig hilsen en frustrert bruker

SVAR FRA SUPPORT:

Kjære frustrert bruker!

Ditt problem er helt vanlig, og mange klager over det samme som deg.

Problemet skyldes i hovedsak en misforståelse. Det er mange menn som oppgraderer fra Kjæreste 7.0 til Kone 1.0 fordi de trot at Kone 1.0 i hovedsak er et nytte- og underholdningsprogram. Der tar de fleste feil!

Kone 1.0 er et styringssystem som er designet til å ta full kontroll over maskinen. Det er umulig å fjerne Kone 1.0 for å gjenopprette Kjæreste 7.0 når Kone 1.0 først er installert.

Noen har forsøkt å instalere Kjæreste 8.0 eller Kone 2.0, men det endte med at de fikk flere problemer enn det de hadde med Kone 1.0.

Vi anbefaler at du beholder Kone 1.0 og gjør det beste ut av situasjonen. Du kan imidlertid lese kapitel åtte i manualen (Alminnelige programfeil). Systemet vil kjøre perfekt så lenge du tar det fulle ansvaret for alle alminnelige programfeil, uansett hva de skyldes. Det beste du kan gjøre er å skrive \UNNSKYLD, før styresystemet vender tilbake til det normale.

Kone 1.0 er et storartet program, men det krever mye vedlikehold. Du kan overveie å kjøpe ekstra software for å bedre ytelsen. Vi anbefaler Blomster 2.1, Sjokolade 5.0 eller, i de ekstreme tilfellene, softwarepakken Pels 2016.

Du må under ingen omstendigheter installere Venninne i Miniskjørt 3.3. Dette programet understøttes ikke av Kone 1.0, og vil resultere i at Kone 1.0 avinstallerer seg selv og samtidig fjerner ca. 50 prosent av systemressuresene. Dette kommer til å føles som at 90 prosent av ressursene er borte, selv om det faktisk reelt er 50 prosent.

Venninne i Miniskjørt 3.3 er et program som krever store systemressurser, og som ikke vil kunne kjøres med den begrensede kapasiteten som er igjen etter at Kone 1.0 har avinstallert seg selv.

Med vennlig hilsen support


Støtt driften av humorsentralen.no. Ved å trykke på en reklame inne på siden de gangene du finner en vits morsom, gir du oss et grunnlag til å finne enda flere gode historier å dele.