Støtt driften av humorsentralen.no. Ved å trykke på en reklame inne på siden de gangene du finner en vits morsom, gir du oss et grunnlag til å finne enda flere gode historier å dele. Her er dagens historie:

Det eldre ekteparet hadde besøk av Agderposten, som intervjuet dem i anledning av at de hadde vært gift i 50 år. For i våre dager er gullbryllup ingen selvfølge.

Ganske naturlig kom spørsmålet hvordan man fikk til å være lykkelig gift i 50 år, og det var mannen som tok ordet.

– Det hele bunner ut i bryllupsreisen vi hadde til Grand Canyon i USA. Som en del av besøket skulle vi ri på hester langs trange stier ned til bunn av turistattraksjonen. Vi var bare så vidt kommet i gang da hesten til kona mi snublet, slik at de begge holdt på å fall utfor. Da sa kona mi stille til hesten: «Det var en gang.» Etter ha gått en stund til snublet hesten på nytt, og denne gangen visket kona mi: «Det var to ganger.» Vi fortsatte turen nedover, men desverre snublet hesten en gang til, noe som gjorde at kona, til min store overraskelse, tok ut en pistol av håndvesken og skjøt hesten i hodet. Jeg ble helt perpleks og ropte til henne: «Du kan da ikke skyte hesten på den måten. Er du gal?» Det var da hun snudde seg mot meg og sa stille: » Det var en gang.» Etter det har vi ikke kranglet en eneste gang.